Nieuws

Vacature op de Cirkel per 1-1-2019

12 december 2018 - De Cirkel heeft per 1 januari 2019 een vacature. Klik hier voor de advertentie.

Afscheid meester Mohamed

29 november 2018 - 

Vandaag nam meester Mohamed, onze conciërge, na 15 jaar afscheid van de Cirkel. Dat afscheid ging niet onopgemerkt. Vanmiddag waren meer dan 300 leerlingen naar het plein van de Brittenburg gekomen om meester Mohamed toe te zingen. Hier en daar werd een traantje weggepinkt. Lees meer ›

De week van Sinterklaas

28 november 2018 - 

 

Komende week vieren we op school Sinterklaas. De lokalen op de Brittenburg zijn prachtig versierd door de Pieten. Op de Rijnlust stijgt de spanning: wat voor surprises zullen er dit jaar weer gemaakt worden? Aankomende dinsdag 4 december vieren we Sinterklaas op school. De volgende dag, woensdag 5 december zijn de kleerlingen vrij. Donderdag 6 december mogen de kinderen een half uur later op school komen, zodat ze een beetje kunnen uitslapen na het Sinterklaasfeest dat er mogelijk thuis gevierd is. De school is donderdag wel gewoon om half negen open. We wensen iedereen veel plezier met Sinterklaas. 

zwemwedstrijden in het Groenhovenbad

28 november 2018 - Voor de derde keer deed de Cirkel mee aan de Goudse Zwemkampioenschappen. Afgelopen woensdag 28-11-2018 deden negen teams van onze school mee aan de zwemwedstrijden in het Groenhovenbad. Vier teams uit groep 5/6, drie teams uit groep 6 en twee teams uit groep 7b. Iedereen heeft ontzettend hard gezwommen, het was prachtig om te zien. Uiteindelijk werden er door onze leerlingen drie estafettebekers gewonnen en een aantal individuele medailles. Op de groepspagina's is meer te lezen over de resultaten.   

Herfstvakantie

28 oktober 2018 - Afgelopen week was de school dicht i.v.m. de herfstvakantie. Wij hopen dat iedereen genoten heeft in deze vakantieweek. Maandag 29-10 verwelkomen we de leerlingen graag weer op school.  

Singelloop 14-9-2018

16 september 2018 - 

Afgelopen vrijdag liepen meer dan 60 kinderen van onze school mee en een aantal leerkrachten. Er stonden er veel ouders en kinderen langs de kant om aan te moedigen. Bovenstaande leuke foto van de warming-up...  Lees meer ›

Welkom terug op de Cirkel

02 september 2018 - 

De afgelopen week zijn we gestart met onze nieuwe groepen. Na eerste dagen lijkt iedereen zich al weer aardig op z'n plek te voelen, ook is er alweer hard gewerkt die eerste dagen. Helaas hebben de Snappets (dat zijn de tablets, waarvan we gebruik maken tijdens de rekenles vanaf de groepen 4) wat meer moeite met de start van het nieuwe schooljaar, maar dat gaat hopelijk beter de komende tijd. De eerste weekbrief heeft u vrijdag al gekregen, en staat ook op de homepage van deze site. Daarin staat onder meer dat er dinsdagavond 11-9 een informatieavond georganiseerd wordt voor de groepen 1 t/m 7. Eén dag later is er een informatieavond speciaal voor de groepen 8. Van harte aanbevolen. 

De groepspagina's van alle groepen worden binnenkort aangepast, zodat u daar weer informatie kunt vinden die de groep van uw kind betreft.