Nieuws

Herfstvakantie

28 oktober 2018 - Afgelopen week was de school dicht i.v.m. de herfstvakantie. Wij hopen dat iedereen genoten heeft in deze vakantieweek. Maandag 29-10 verwelkomen we de leerlingen graag weer op school.  

Singelloop 14-9-2018

16 september 2018 - 

Afgelopen vrijdag liepen meer dan 60 kinderen van onze school mee en een aantal leerkrachten. Er stonden er veel ouders en kinderen langs de kant om aan te moedigen. Bovenstaande leuke foto van de warming-up...  Lees meer ›

Welkom terug op de Cirkel

02 september 2018 - 

De afgelopen week zijn we gestart met onze nieuwe groepen. Na eerste dagen lijkt iedereen zich al weer aardig op z'n plek te voelen, ook is er alweer hard gewerkt die eerste dagen. Helaas hebben de Snappets (dat zijn de tablets, waarvan we gebruik maken tijdens de rekenles vanaf de groepen 4) wat meer moeite met de start van het nieuwe schooljaar, maar dat gaat hopelijk beter de komende tijd. De eerste weekbrief heeft u vrijdag al gekregen, en staat ook op de homepage van deze site. Daarin staat onder meer dat er dinsdagavond 11-9 een informatieavond georganiseerd wordt voor de groepen 1 t/m 7. Eén dag later is er een informatieavond speciaal voor de groepen 8. Van harte aanbevolen. 

De groepspagina's van alle groepen worden binnenkort aangepast, zodat u daar weer informatie kunt vinden die de groep van uw kind betreft.