Nieuws

Koningslunch op de Cirkel

20 april 2018 - 

Koningslunch dankzij JUMBO Bloemendaal

Het was even stressen gisteren, toen bleek dat onze bestelling voor het Koningsontbijt/lunch per ongeluk gecancelled was door de organisatie van de Koningsspelen. JUMBO Bloemendaal heeft fantastisch geholpen door alsnog te zorgen voor lunch en deze kostenloos ter beschikking te stellen. We willen de JUMBO hier hartelijk voor bedanken!

Zelf boterhammen smeren en lekker beleg uitkiezen...

... en daarna lekker opeten in het zonnetje!!

Dat was even genieten vandaag!

Techniekmiddagen

15 maart 2018 - 

De techniekmiddagen voor groep 5 t/m 8 zijn bezig en duren twee weken. Iedere middag wordt er door een andere groep gezaagd, getimmerd, geconstrueerd en gewerkt met electriciteit. Vrijdag 22 maart is de laatste techniekmiddag van dit schooljaar. 

Schoolschaakkampioenschappen op woensdagmiddag 7-2-2018

07 februari 2018 -  

 


Goudse Schoolschaakkampioenschappen

Vandaag vond het Schoolschaaktoernooi plaats. Uit beide groepen 8 en beide groepen 6 waren er teams - in totaal 4 teams. In vier wedstrijden werd er gestreden om de eerste plaats met bijbehorende beker. Helaas geen eerste plaats voor de Cirkel maar wel een leuke, sportieve middag en een medaille voor iedereen! Kijk voor veel meer foto's op de pagina's van groep 6 en 8. 

  

  Lees meer ›

Fijne kerstvakantie!

23 december 2017 -  

Het team van De Cirkel wenst alle ouders en leerlingen 

liefdevolle feestdagen en een hoopvol nieuw jaar.


Graag willen we iedereen bedanken die geholpen heeft om alle kerstactiviteiten tot een succes te maken. Fijn dat er zo veel betrokken ouders zijn bij onze school! Een bijzonder bedankje is op zijn plaats voor de ouders van de kerstmusical.

 

 

De kinderen, het team en ouders hebben van jullie genoten!! Dank voor jullie inzet, bevlogenheid en de vele uren die jullie in de voorbereiding hebben gestopt.

Op maandag 8 januari ontvangen wij alle kinderen graag weer op school.

 

 

 

Saar wint de eerste verkeersveiligheidsprijs!

16 november 2017 -  

'Pimp je fiets winnaar'

Saar van Heesewijck uit groep 3 heeft de verkeersveiligheidswedstrijd “Pimp je fiets” gewonnen!! Verkeersveiligheidsambassadeur van Midden-Holland en wethouder verkeer van Gouda, Hilde Niezen, reikte de prijs uit aan Saar van Heesewijck uit groep 3, afgelopen woensdag 15 november. Ze won de prijs omdat zij niet alleen mooie ballonnen aan haar fiets had, maar ook nog eens een echt verkeersbord met de belangrijke tekst “Pas op!” erop.  Lees meer ›

Schoolgids 2017-2018

20 oktober 2017 - Klik op het plaatje hieronder om de schoolgids 2017-2018 te lezen. De schoolgids is ook te downloaden onder het kopje 'onze school' in de kolom aan de rechterkant. 

 

 

 

Geslaagde brainstormavond over schoolpleinen

28 september 2017 - Woensdagavond 27 september organiseerde de leerlingenraad voor ouders en leerkrachten een brainstormavond over de schoolpleinen, omdat we onze schoolpleinen willen vernieuwen.

Na een korte presentatie van de leerlingenraad over de wensen van onze leerlingen en de doelen voor de komende periode, zijn we in werkgroepen uiteen gegaan.

Met behulp van plattegronden zijn ouders en leerkrachten gaan brainstormen.

Natuurlijk is het niet mogelijk om na een uur al een compleet plan op tafel te hebben liggen, maar er is een goede start gemaakt. Binnenkort komen de verschillende werkgroepen weer bijeen om een vervolgstap te maken.

 

Wij willen alle ouders en leerlingen bedanken voor hun geweldige inzet gisteravond!

 

School op Seef

24 september 2017 - 

Donderdag 21 september deden we mee aan de Nationale Schoolbrengdag 2017, in het leven geroepen door School op Seef.

  Lees meer ›

Singelloop 2017

09 september 2017 - 

Vrijdag 8 september in de vroege avond was het zover. 

  Lees meer ›

Van de leerlingenraad: oproep aan alle ouders van De Cirkel!

08 september 2017 - 

De Cirkel in het AD!

20 augustus 2017 - 

Klik op het plaatje om het artikel te lezen.

 

Het team van De Cirkel wenst alle kinderen een heel fijn en leerzaam schooljaar!

20 augustus 2017 - 

Klaar voor de start.......

16 augustus 2017 - 

Nu de laatste vakantieweek is ingegaan, zijn we op school alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Maandag 21 augustus gaan de deuren weer open om 8:20 uur. Om 8:30 uur beginnen de lessen. Wij hebben er zin in! Een grote verandering dit jaar is de invoering van het continurooster; het is dan ook belangrijk dat iedereen maandag een lunchpakketje bij zich heeft. Iedere schooldag gaat de school om 14:30 uur uit, behalve op woensdag: dan eindigen de lessen om 12:00 uur.

Op de eerste maandag hebben de leerlingen van groep 6b, de beide groepen 7 en de beide groepen 8 al meteen hun gymspullen nodig: zij krijgen de eerste dag al gymles van onze nieuwe gymjuf Jolijn.

 

Binnenkort volgt meer informatie en worden de groepspagina's van onze website aangepast voor het komende jaar. Voor nu wensen wij iedereen maandag een goede start, en een fijn nieuw schooljaar! 

Zomerlezen

12 juli 2017 - 

De vakantie gaat beginnen. Een heerlijke tijd om lekker veel te lezen! Helaas gebeurt dit niet altijd, met tot gevolg dat sommige kinderen zakken in leesvaardigheidsniveau. Afgelopen week is er daarom in de groepen aandacht geweest voor 'zomerlezen'. Het 'zomerlezen' is georganiseerd door de Bibliotheek Gouda. De kinderen hebben onder meer een zomerleesbingo meegekregen, met op de achterkant de uitleg. Een andere opdracht die de leerlingen hebben gekregen: Laat een leuke leesfoto maken van jezelf, en neem deze na de vakantie mee naar school, of mail de foto naar de leerkracht. Bijvoorbeeld: ik lees in een boomhut, ik lees op het strand, ik lees op de achterbank van de auto, ik lees in de tent, ik lees in de tuin.... enz.  In de eerste week na de vakantie komen we terug op deze foto's, en hangen we ze op in het nieuwe lokaal!

 

Goudse Weekendschool

15 juni 2017 -  

 

 

 

Afbeeldingsresultaten voor goudse weekendschoolOp donderdag 14 juni gaf Nynke van den Brink een presentatie in de groepen 6 en 7 over de Goudse Weekendschool. Deze weekendschool is bedoeld voor kinderen uit de toekomstige groepen 7 en 8. Wij hopen dat ze de leerlingen enthousiast heeft gemaakt. Klik op het logo voor meer informatie over de Goudse weekendschool.

 

 

Sluitingsdatum inschrijving Goudse Singelloop is 1 juli a.s.

14 juni 2017 - 

Inmiddels hebben we van de organisatie vernomen dat al meer dan 50 kinderen van de Cirkel zich hebben opgegeven voor de Goudse Singelloop op 8 september 2017. Dan is het nieuwe schooljaar net begonnen. Echter, de aanmeldingen moeten dit schooljaar binnen zijn. U kunt uw kind nog aanmelden tot 1 juli a.s. daarna is het niet meer mogelijk op je op te geven. Dus...

  Lees meer ›

Nieuwe schooltijden

28 mei 2017 - Zoals u weet, werken wij vanaf het nieuwe schooljaar met het continurooster. Dit houdt in dat alle kinderen tussen de middag op school eten. Het rooster ziet er als volgt uit:

 

Maandag: 8.30 uur - 14.30 uur

Dinsdag: 8.30 uur - 14.30 uur

Woensdag: 8.30 uur - 12.00 uur

Donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur

Vrijdag: 8.30 uur - 14.30 uur*

 

*De kleuters gaan op vrijdag tot 12.00 uur naar school.

Prijsuitreiking aan de winnaars van de W4 kangoeroewedstrijd

28 mei 2017 -  

 

 

De prijsuitreiking aan de winnaars van de W4kangoeroewedstrijd (een wereldwijde reken- en wiskundewedstrijd voor basis- en middelbare scholen) heeft afgelopen woensdag 24 mei plaatsgevonden. Van de 78 deelnemende leerlingen had Marijn Pater uit groep 7b de hoogste score!

 

 

  Lees meer ›

Voetbalkampioen!

11 mei 2017 - 

Woensdagmiddag 17 mei heeft het eerste jongens team van groep 5 de Regiofinale gespeeld in Rotterdam. Ze hebben gespeeld tegen De Regenboog uit Maasssluis, De Bosseschool uit Middelharnis en De Prinses Ireneschool uit Krimpen aan de Lek. En...........weer zijn ze kampioen geworden!!! Lees meer ›

Techniekmiddagen.

Techniekmiddagen.

06 april 2017 - Vrijdag 7 april sluiten we de techniekweken voor groep 5 t/m 8 af. Afgelopen twee weken waren er iedere middag twee groepen druk aan het werk met technische opdrachten. Met behulp van veel enthousiaste hulpouders, -opa's en een handige stagiair zijn de leerlingen actief bezig geweest. Lees meer ›
1 2