Onze school

De Cirkel is een rooms-katholieke school in de wijk Plaswijck. Onze school staat open voor ouders en kinderen van elke levensbeschouwing, waarbij wij wel respect verwachten voor de katholieke grondslag. 

 

De Goudse basissschool De Cirkel is uiteraard ook gesloten in verband met de uitbraak van het Coronavirus. Maar dat betekent niet dat de leraren en de leerlingen hebben stilgezeten.

Zo maakte Juf Ellen Keetelaar en de leerlingen van groep 5b van basisschool De Cirkel tussen alle online-lessen door het bovenstaande filmpje. Te leuk om niet te laten zien.

Juf Ellen maakte zelf een tekst en zong die in. De kinderen kregen de opdracht om bij elke regel een tekening te maken. Super leuk toch?

 

zie deze link om het filmpje te bekijken.

De Cirkel telt per 1 oktober 2019 337 leerlingen en heeft twee locaties. We zijn een veilige school, waar we respectvol met elkaar omgaan en samenwerking stimuleren.

 

Op De Cirkel vinden wij een goede sfeer belangrijk. Als een leerling zich prettig voelt op onze school, zien we dat terug in de resultaten. Door opbrengstgericht te werken kan elk kind het beste uit zichzelf halen. Niet voor niets zijn onze kernwaarden vertrouwen, eigenheid en ambitie. Want ieders talent heeft een toekomst!