Missie en visie

Wij geloven dat jij bijzonder bent en wij beloven dat het begint bij jou!

Op De Cirkel mag je ontdekken wie je bent, waar je van houdt en wat je kunt. Dit maken we waar door te werken vanuit onze waarden: verbindend, vindingrijk en vierend. 

Verbindend zijn we door je te leren hoe je met respect voor ieders eigenheid samen leert en groeit. Onze school maken we samen: de kinderen, het team van De Cirkel, ouders en andere betrokkenen.

Vindingrijk staat voor nieuwsgierigheid en creativiteit. We willen je leren kennen en stimuleren jouw vindingrijkheid. Wij ontwerpen betekenisvol onderwijs en laten je zelf onderzoeken en ontdekken. Zo begint leren bij jou.

Vierend staat voor het vieren van groei. Bij ons weet je aan welke doelen je werkt en word je uitgedaagd om te groeien. Wij stemmen ons onderwijs af op wat jij nodig hebt. Bij ons op school wordt groei gevierd!

Vanuit onze waarden geven we vorm aan doelgericht onderwijs van kwaliteit. Onderwijs dat om te beginnen voldoet aan de wettelijk gestelde doelen. Maar we gaan voor meer: onderwijs met duidelijke doelen en perspectieven, zodat je als kind weet waar je naar toe werkt en wat je volgende stap wordt. Onderwijs dat uitdaagt om te blijven groeien!